Finalen til StarLadder Berlin Majoren er konkluderet, og det blev igen Astralis der kunne løfte trofæet til sidst. Det betyder at Astralis har vundet tre Majors i streg, hvilket aldrig er blevet gjort før. Ud over det vinder danskerne også deres fjerde Major i alt, hvilket heller aldrig er blevet gjort før. 


Astralis 2-0 AVANGAR

Inferno

Den store finale blev skudt i gang på Inferno, valgt af Astralis. Et map som danskerne længe har været kendt for at spille til perfektion. Det blev også til en bragende start for danskerne der hurtigt var foran med 8-0. På trods af et par runder til AVANGAR kom de aldrig rigtigt i gang, og især stjernen Jame var slet ikke til at få øje på. Danskerne gik til pause med en føring på 12-3. 

I anden halvleg får AVANGAR lidt bedre fat i kampen efter en god pistolrunde. Der går dog ikke længe før Astralis igen skruer op for det gode spil, og færdiggøre en hurtig kamp 16-6. 

Dust2

I anden kamp fortsatte danskerne hvor de slap, nemlig med at kører AVANGAR fuldstændigt over. Første halvleg bød igen på flotte individuelle præstationer - fra især Xyp9x og Device. Det gode spil resulterede i en dansk føring på 11-4 ved pausen. 

I anden halvleg var det AVANGARS absolut sidste chance for at vågne op, hvilket de også gør med en flot pistol runde. Desværre skulle der blot gå én runde før det danske tog igen kom kørende og lukkede fuldstændig ned for modstanden. Astralis lukker kampen, og dermed turneringen, med en sejr på 16-5.


Astralis skal igen i aktion til ESL One New York, hvor de sammen med mange andre tophold deltager. Turneringen bliver spillet fra d. 26-29 September. 


1335
Nordic
1599 kr.
204
Paracon
589 kr.
215
Paracon
999 kr.
264
Paracon
1099 kr.
1076
Nordic
699 kr.