Efter en strålende kvartfinale fra Astralis var det i dag tid til semifinalen. Igen var modstanderen et amerikansk hold, nemlig NRG. Tidligere i turneringen tabte danskerne til netop NRG, og der var derfor lagt op til noget af en omkamp. 


Astralis 2-0 NRG

Train

Første map var Train, et map som holdene tidligere i turneringen mødtes på. Sidste gang de mødtes måtte kampen i hele fem gange overtid, hvor NRG trak det længste strå. 

I dagens kamp var det Astralis som kom klart bedst fra start. På CT-siden viste danskerne formidabelt spil, og før man nåede at se sig om var danskerne foran med 8-0. I niende runde kom NRG langt om længe på tavlen, og fik bedre fat i kampen. Halvlegen slutter med en dansk føring på 10-5. I anden halvleg føles det fra start som om kampen er på en knivspids, men med godt dansk spil slår Astralis det afgørende hul. Danskerne tager første map 16-10. 

Overpass

Overpass fortsatte den danske dominans som var vi tilbage i 2018. Ved pausen kunne Astralis se sig selv foran med 10-5, på trods af godt spil fra især Brehze - der til tider lignede en enmandshær. 

Med den store føring gik Astralis ud til anden halvleg med stor selvtillid, og på trods af en tabt pistol runde, fik danskerne hurtigt vendt skuden. Ved stillingen 13-6 skulle der gå meget galt for danskerne, og galt gik det aldrig. Astralis vinder 16-9, og er klar til finalen i morgen. 


I morgen bliver den helt store finale spillet. Modstanderen til Astralis bliver overraskelsen, AVANGAR, der tidligere i dag slog Renegades ud af turneringen. 

Følg finalen i morgen fra kl. 18:00 på både Twitch og TV2 Zulu. 

StarLadder Twitch


1076
Nordic
699 kr.
1335
Nordic
1599 kr.
246
PUBG
649 kr.
215
Paracon
999 kr.
204
Paracon
589 kr.