Kvartfinalerne til StarLadder Majoren i Berlin er færdigspillet, og det blev Astralis der til aften lukkede showet i stor stil. Danskerne skulle op imod verdensetterne fra Liquid, og det hele lagde op til et legendarisk opgør. 


Astralis 2-0 Team Liquid

Kampen startede ud med noget af en overraskelse, da Astralis valgte Vertigo som deres map pick. Det viste sig at danskerne havde forberedt sig utroligt godt på mappet, hvilket kunne ses i første halvleg, da de først fik fat. I anden halvleg skruede de endnu mere op for tempoet, og nedlægger Liquid med en sejr på 16-8. 

På andet map, Overpass, var der mere plads for Liquid til at udfolde sig, hvilket resulterede i en føring ved pausen på 9-6 til amerikanerne. I anden halvleg havde Astralis et svært hul at lukke på T-siden, mod et velspillende Liquid mandskab. Heldigvis var Astralis endnu mere velspillende, og formåede at lukke hullet og tage føringen. Astralis vinder kampen 16-13, efter mange velspillede runder. 


I morgen går det løs med semifinalerne, som starter fra kl. 15:00. Astralis semifinale forventes at starte kl. 18:30, hvor de møder NRG i en spændende rematch fra tidligere. 

Begge kampe kan følges på Twitch og TV2 Zulu. 

StarLadder Twitch