Efter længere spekulation over Chris "PapaSmithy" Smiths fremtid i League of Legends, annoncerede den amerikanske organisation, 100 Thieves, at den garvede LCK caster har accepteret positionen som General Manager (den daglige leder) for deres League of Legends afdeling.

Født og opvokset i Australien, begyndte PapaSmithy at kommentere (caste) på LCK's engelske kanal i 2015. Efter mange "gæsteoptrædener" i LCS og LEC, var mange fans ellers begyndt at spekulere på et muligt skift. 
Men som endnu en tidligere LCK caster, Christopher "MonteCristo" Mykles, tweetede kort efter den officielle udmelding, kan man desværre ikke caste for evigt:

As more top casters move into non-casting positions, I think you are seeing a problem across the industry with the career growth ceiling that casting offers. Credit to LEC for elevating Quickshot to a position of creative direction. He’s crushing it.

Han mener at fremtiden ligger i at give casters en overgang ind i en mere kreativ rolle, når de en gang føler at det er tid til nye udfordringer. Der er trods alt ingen, der kender publikum, storylines og spillet selv bedre end de gør. MonteCristo forlod selv LCK i 2016, for at caste Overwatch i stedet - først i Korea og siden hen i Nordamerika.

Sammen med Quickshot fra det europæiske LEC, kommer PapaSmithy til at være et fremragende eksempel på, at casters har en masse at byde på. Med godt fire års erfaring fra spillets mest succesfulde - historisk set - region, kommer han med indsigt, som ikke mange besidder. 
Hans fremtidige rolle bliver dog noget helt andet - og han har meget arbejde foran sig. På trods af en succesfuld første split i LCS, er 100 Thieves gået glip af Playoffs i Spring og Summer Split i år. Og selvom holdet viste glimt af et højere niveau henmod slutningen af Summer '19, endte de stadig deres Split med en negativ score - 8 sejre og 11 nederlag.

Det positive er dog at uden plads i hverken Playoffs eller Gauntlet, får PapaSmithy rigelig med tid til at ligge fundamentet for en frisk start i 2020 - måske endda med nye ansigter på holdet.


215
Paracon
999 kr.
204
Paracon
589 kr.
1076
Nordic
699 kr.
264
Paracon
1099 kr.
1335
Nordic
1599 kr.