Den amerikanske non-profit organisation, Make-A-Wish, har slået sig sammen med StreamElements - og derigennem udvalgte Twitch-streamers - om en ny velgørenhedskampagne: Children's Cancer Awareness Month.

I løbet af september måned skal nogle af streamingplatformens største stjerner, altså være med til at øge opmærksomheden om børn med kræft - og bidrage til at indsamlingsmålet på $100.000.
Hammoudi "Yassuo" Abdalrhman og Andy Milonakis kommer til at være kampagnens hovednavne, men enhver streamer kan være med til at støtte sagen. Man kan skrive sig op på deres Tiltify side, hvor man også kan følge med i indsamlingen.
Yassuo er kendt som en intens League of Legends streamer, der af mange anerkendes for at være den bedste Yasuo spiller i verden. Milonakis har både begået sig på TV og film, men har siden lavet et karrierespring til streaming og YouTube. Hans content er hvad man betegner som IRL (in real life) eller Just Chatting, som det nu hedder.

Velgørenhed har længe haft en stor tilstedeværelse på Twitch, og det er heller ikke første gang at Make-A-Wish benytter platformen. 
De har før kørt en lignende kampagne med StreamElements hvor målet var $50.000. Sidste år slog de sig også sammen med Twitch selv, for at sende nogle heldige børn til TwitchCon hvor de kunne møde nogle af deres helte. Vinderen, Hunter, blev modtaget af DrLupo, Shroud, AnneMunition og timthetatman.

Noget andet, der også trækker overskrifter på Twitch, er når Games Done Quick afholder et af deres speedrunning events. Som en af de største arrangører inden for sådanne turneringer, har de samlet mange penge ind til forskellige organisationer - ved hvert event bliver en ny nemlig udvalgt.
Gennem årene har de indsamlet intet mindre end $22 millioner til organisationer som Doctors Without Borders og Prevent Cancer Foundation

Make-A-Wish blev grundlagt i 1980 i Phoenix, USA. Organisationens mål er at give børn mellem 3-18 år, med livstruende sygdomme, chancen for at indfri en drøm i deres sidste tid. I 39 år har de bragt håb, styrke og glæde til børn i mere end 50 lande.