Siden "SUBtember" blev introduceret i 2017, har Twitch' årlige initiativ været med til at give platformens streamers et kæmpe boost - og samtidig gjort det muligt for mange seere, at støtte deres favoritter.

Derfor kom det heller ikke som en overraskelse, da Twitch igen i år annoncerede den månedlange celebration. Denne gang er der desuden en sponsor indover, og med Subway i ryggen når SUBtember helt nye højder. 

Fra den 3. september, og frem til den 24., tilbyder Twitch 50% rabat på alle abonnementer (subscriptions) som man opretter på siden. Der er her tale om Tier 1 subs - abonnementer, der løber over en måned - med en yderligere betingelse om, at de oprettes over en webbrowser eller på deres mobile app. 

Alle Tier 1 abonnementer går ind under tilbuddet (gifted subs er ekskluderet). Det er dog ikke muligt at annullere et aktivt abonnement i perioden, for derefter at abonnere på den samme kanal igen.
Har du til gengæld nogle aktive abonnementer (gifted subs eller Twitch Prime) kan disse fornyes med den samme rabat på 50%.

Ligesom i de foregående år, vil alle streamers ikke være påvirket af rabatten. De modtager fortsat det fulde beløb fra nyoprettede abonnementer. Der er desuden ingen begrænsinger på hvor mange gange man kan bruge tilbuddet.

Men hvad er det så, som gør dette år større og bedre? Subway bidrager med nogle nye tiltag, i form af følgende:

  1. Bonus Bits - bruger man den såkaldte "Cheer" funktion, og sender mere end 10 bits afsted til en affiliate eller partner kanal, vil antallet blive forøget med 10%. 
  2. Der bliver givet subs ud - Subway kommer løbende til at give abonnementer tilfældigt ud på forskellige kanaler. Så sørg for at være tilstede på siden!
  3. Subway på Twitch - Subway selv kommer også til at oprette deres egen Twitch kanal, hvor de hiver nogle af sidens største stjerner ind som gæster.

Har du længe gået og overvejet om du skulle støtte den der sjove streamer som du ser hver dag efter skole - så er det oplagt at gøre det i løbet af september!