​Lovende tider for investering i Bitcoin

Kommende regulativer lover godt for kryptovalutaer

Kryptovaluta og ikke mindst investering i kryptovaluta har været omdiskuteret af mange, ikke mindst fordi kursen på de større kryptovalutaer såsom Bitcoin har kunnet svinge op mod 10 procent i løbet af blot en enkelt dag. Det har gjort mange skeptiske over for investering i Bitcoin, da chancen for stor fortjeneste og risikoen for tab har været lige store.

Men der er også opbrud i tiden, og to store nyheder gør netop nu investering i bl.a. Bitcoin langt mere fordelagtig end hidtil.

Regulativer stabiliserer kurserne

Der er nemlig gode nyheder, hvis du har overvejet at springe ud i investering i kryptovaluta. Kommende globale regulativer, som sandsynligvis vil blive implementeret i løbet af det næste års tid, har udelukkende til formål at stabilisere kursen på Bitcoin, Ethereum og alle de andre store kryptovalutaer.

Da kryptovaluta fungerer som en decentraliseret valuta, der kun findes online og ikke som gængs mønt, og derfor ikke reguleres af nationale pengeinstitutter, er kursen som tidligere nævnt ganske fleksibel. Det har derfor hæmmet brugen og udbredelsen af bl.a. Bitcoin som online-betalingsmiddel - ligesom investering i kryptovaluta har krævet hurtige reflekser for investorer.

Det forlyder, at de kommende globale regulativer ikke vil forandre kryptovalutas status som decentraliseret valuta, men at reguleringen udelukkende vil stabilisere kurserne. Det vil udbrede brugen og populariteten af kryptovaluta, ligesom de nye regulativer vil gøre investeringsgrundlaget langt mere stabilt.

Facebooks Libra vil styrke Bitcoin

En anden god nyhed denne sommer er at Facebook i juni meldte ud, at de vil lancere deres egen online valuta næste år. Med Facebooks 2,3 mia. brugere på verdensplan vil Libra-valutaen også gøre sit til at kryptovaluta bliver en helt naturlig del af online-livet på nettet.

Kurserne på Bitcoin har derfor også haft overvældende positive tendenser de sidste par måneder, da nyheden om at Libra bliver virkelighed inden for det næste år, har smittet af på interessen i investering i bl.a. Bitcoin.

Men hvorfor smitter interessen fra den ene til den anden kryptovaluta? Svaret har igen med øget sikkerhed at gøre og indførelsen af gavnlige regulativer. Når en kryptovaluta som Libra bliver tilgængelig for de millioner af Facebook-brugere, bliver det desto vigtigere at udforme nye regulativer, der beskytter brugerdata og sikrer at kryptovaluta-kontoer eller transaktioner ikke risikerer at blive hacket eller bruges til hvidvask og anden kriminalitet. 

Dermed vil lanceringen og udbredelsen af Libra smitte positivt af på værdien og udbredelsen af Bitcoin og de andre kryptovalutaer, der ligeledes vil blive sikret med ny lovgivning.

Hvordan investerer man klogt i Bitcoin?

Der findes flere forskellige måder at investere i Bitcoin og kryptovaluta online, ligesom der findes mange investeringsplatforme, hvor du nemt selv kan f overblik over kursudvikling og købe og sælge kryptovaluta.

Et andet populært investeringsredskab er de såkaldte kryptorobotter, der er specialdesignet software, som automatisk kan investere og sælge Bitcoin for dig. Læs mere på Mininvestering, hvor du finder solide guides til investering i kryptovaluta på dansk samt introduktion til de forskellige kryptovalutaer og anmeldelser af de bedste kryptorobotter.