Oplev League of Legends LIVE ved RIOT GAMES studiet i centrum af Berlin

Er du så heldig at skulle opleve League of Legends live i Berlin, så læs med for at få et gode tips med omkring de praktiske aspekter af eventet

Hvis du skal til League of Legends, kan det godt anbefales at leje en bil i Tyskland for at komme ind til studiet, hvilket du kan læse mere om her. Det er muligt at tage offentlig transport derind, men med billig biludlejning i Tyskland bestemmer du selv, hvornår du tager frem og tilbage.

Der er desværre ikke parkeringspladser ved selve studiet, men det er normalt nemt at finde en parkeringsplads i de omkringliggende områder, så det plejer ikke at være et problem. Du kan med fordel finde et par andre fans i din omgangskreds, som også skal til eventet, så I kan leje en bil på ferien sammen. Det er mere økonomisk for både miljø og pengepungen at fylde bilen op i stedet for at køre afsted alene.

Ankom i god tid - men ikke i alt for god tid

Dørene åbner klokken 17 om fredagen og klokken 16 om lørdagen og den første kamp starter en time efter dørene åbner på begge dage. Det kan ikke tilrådes at ankomme alt for tidligt, da der kan blive meget koldt om vinteren og de nærmeste caféer, hvor man kan sidde og vente, ligger omkring 15 minutter væk på gåben.

Hvis du kommer for sent, vil der altid være en, der kan checke dig ind. Der er frie pladser efter først til mølle-princippet, så tag et par sæder tidligt, hvis du gerne vil sidde sammen med dine venner.

Der er en garderobe på stedet, som er gratis for deltagere, hvor alle tasker skal checkes ind. Der er desuden en madbod inde i studiet, som sælger mad og drikkevarer. Madboden tager kun kontanter, så husk at hæve penge forinden.

Tips til dem, der skal afsted for første gang

For at få få mest muligt ud af dit besøg i studiet, kan du med fordel have følgende tips i baghovedet for at få den allerbedste oplevelse i Berlin. Lej en bil på ferien i god tid, så du ikke skal stresse over, hvordan du kommer frem og tilbage.

Læs mere om billig biludlejning i Tyskland her.

Du kan både få en fed oplevelse ved at besøg showet med dine venner, eller ved at møde andre fans i studiet - så tag afsted, selvom du ikke kender nogen, der deler din interesse!

Du kan også være kreativ og gøre brug af biludlejning i Tyskland, og samle andre fans op, som er på vej ind til aftenens show.

Gør hvad du er bedst til! - jubel så højt du kan for at heppe på dine yndlingshold! Deltag desuden i high five-linjen for at lykønske de vindende hold efter spillet. Udnyt din mulighed for at møde de professionelle udøvere personligt, ved forreste række, og genoplev aftenen hjemmefra fra RIOT GAMES egen livestream kanal, som gemmes i deres arkiver.

Når aftenen er slut og tingene er ved at falde til ro, kan du være heldig at møde nogle af spillerne ude foran arenaen, hvor du kan få en kort snak med dem, en autograf. Efterfølgende er der cirka 10-15 minutters gågang til nærmeste cafe eller restaurant, hvor man kan få lidt at spise.

God fornøjelse!