Årets største Dota2 turnering, The International 9, er netop konkluderet. For andet år i streg bliver det OG, med danske N0tail som kaptajn, der endte med at løfte trofæet. Igennem hele turneringen har OG vist flot spil, og har over turneringens 13 kampe ikke lidt et eneste nederlag. Ud over den flotte statistik kvalificerede OG sig også til finalen igennem upper bracket, hvor de vandt over PSG.LGD i upper bracket finalen. Det er første gang i historien at det samme hold vinder to Internationals.

Årets udfordrer for N0tail og co. var Team Liquid. Liquid startede turneringen sløvt ud, og sluttede gruppespillet på en svag 7. plads. Siden gruppespillet kom holdet i bedre og bedre form, og endte med at slå prominente hold som EG, Team Secret og PSG.LGD

Igen i år blev der kæmpet om en imponerende stor prizepool, der slog alle rekorder. Den samlede pulje lød på lidt over 34 millioner dollars, med 15.5 millioner dollars til vinderne. Sidste år, da OG også vandt, gik de hjem med 11 millioner dollars.

I finalen kom OG sløvt fra start, efter at de kom bagud 0-1. Efter det første nederlag skruede OG op for tempoet, og vandt hele tre kampe i streg, hvilket var nok til at løfte trofæet.

Resultat: OG 3-1 Team Liquid