Sidste år havde vi en helt legendarisk finale ved The International 8, hvor danske Johan "N0tail" Sundstein og hans holdkammerater fra OG, kunne se sig selv løbe afsted med intet mindre end 75.000.000 DKK. 

Artiklen fortsætter under videoen (Som du dog BØR se)

I morgen kl. 07:40 står de endnu engang overfor PSG.LGD, som var holdet de slog 3-2 i sidste års finale. Tiltrods for sidste års resultat, så går OG ind som underdog til morgendagens kamp, når de møder vedens p.t. nr. 1 i Dota 2. 

Det var nemlig på det absolut yderste mandat at OG overhovedet kom med til dette års TI9, men tiltrods for dette har holdet igennem den første del af TI9 vist hvorfor det netop var dem der vandt sidste år.

Vi er dog ikke helt fremme ved dette års finale endnu, da kampen der spilles lørdag morgen, er upper bracket finalen, og begge hold har altså fortsat chancen for at gå hele vejen til finalen, selvom det skulle blive til et nederlag lørdag. 

Sidste år var meget hektisk for  N0tail og hans hold OG, hvilket Red Bull har lavet et mesterværk af en film omkring, ja dette er nok den BEDSTE! esportsdokumentar vi får i mange år. Du får hele historien omkring TI og den rejse N0tail har været igennem i hans karriere, inklusiv de mange følelser og nederlag han har måtte tage undervejs. 

Denne film vil du for alt i verden ikke undvære, og du kommer med garanti til at sætte vækkeuret lørdag morgen, så vi kan få N0tail helt frem til finalen ved dette års TI9.