Finalisterne til årets sidste LCS split er fundet efter en weekend med spændende semifinaler. Begge semifinaler bød på spænding, og overraskende momenter, på trods af at favoritterne løb med sejren i begge semifinaler. 


Cloud 9 |3-1| CLG

Weekenden startede ud med en klassiker mellem Cloud 9 og CLG. På forhånd var Cloud 9 favoritter, efter at de sluttede det regulære split som anden bedst. CLG måtte derimod igennem kvartfinalerne hvor de på dominerende vis slog Optic Gaming 3-0. 

Fra start af viste Cloud 9 at de var brandvarme, og vinder hurtigt de to første kampe. I tredje kamp ligner det også at Cloud 9 skal have en tredje sejr, men på mirakuløs vis vender CLG kampen på hovedet. Med en stilling på 2-1 spredte nervøsiteten sig på Cloud 9, der tidligere har været kendt for at tabe bo5 kampe efter at være foran 2-0. Heldigvis for Cloud 9 var det mentale med dem, og de vinder 3-1. 


Team Liquid |3-2| Clutch Gaming

I weekendens sidste semifinale skulle de forsvarende mestre fra Team Liquid op imod Clutch Gaming, der i kvartfinalen overraskede og slog TSM ud. 

Inden kampen pegede alt mod en sikker Liquid sejr, men så nemt skulle det ikke gå. På trods af at Liquid lagde hårdt ud, og vandt første kamp, svarede Clutch hele tiden igen. Ved stillingen 2-2 lugtede det af at Clutch kunne lave en af de største overraskelser i LCS historien, men med erfaringen på Liquids side, gik de ud og spillede en kontrolleret kamp med Sona/Taric, der sikrede dem sejren. 


Med Team Liquids sejr over Clutch er nu både Liquid og Cloud 9 sikret en plads til årets Worlds. Der er derfor blot én plads tilbage at kæmpe for blandt de resterende Amerikanske hold. 

I næste uge bliver finalen, samt 3/4-plads kampen spillet i Detroit. Følg med på lørdag og søndag kl. 22.00

Riot Games Twitch


1333
Nordic
1599 kr.
1076
Nordic
699 kr.
215
Paracon
999 kr.
203
Paracon
589 kr.
367
Ny
449 kr.