Det regulære split i den bedste europæiske League of Legends liga (LEC) er slut, og vi står nu tilbage med de 6 play-off hold. Den sidste uge bød på mange underholdene kampe, samt utrolig tæt løb for de sidste play-off pladser. Hele fire hold stod inden sidste dagen med en chance for at nå slutspillet, men der var kun plads til to. Overraskende nok bliver det et slutspil uden sidste splits finalister, Origen, der ikke havde niveauet til slut. I stedet får Rogue nu chancen i play-offs, efter at de sidste split sluttede på en håbløs sidsteplads. 

Stillingen efter det regulære spil ser således ud:


,


I toppen har vi som forventet både G2 Esport og Fnatic. Begge hold har igennem splittet vist utrolig godt spil, og især G2 Esport ligner stadig et hold som skal anses som det bedste i verden. For G2 sluttede ugen også med en god nyhed, nemlig at de som det første hold i hele verden, har sikret sig en plads til årets Worlds. Det betyder også at vi allerede nu er sikre på at se to danskere til den store turnering i form af Caps og Wunder

Selve play-off begynder i næste weekend, hvor runde 1 spilles. Strukturen for hele slutspillet ser ud som følgende: Følg alle kampene på Twitch fra på fredag kl. 18.00 hvor Splyce og Rogue skyder showet i gang. Følg også med ugen efter hvor G2 og Fnatic spiller et topbrag om en plads direkte i LEC finalen. 

Riot Games Twitch


243
PUBG
649 kr.
1333
Nordic
1599 kr.
203
Paracon
589 kr.
1076
Nordic
699 kr.
215
Paracon
999 kr.