Den bedste Amerikanske League of Legends liga nærmer sig play-offs, hvor der både skal findes en vinder, men også de hold som skal repræsentere NA til årets Worlds. Igennem hele splittet har der været mange jævnbyrdige hold, hvilket også kunne ses på mængden af tie-breakers der skulle spilles i den sidste uge af de regulære split. 

I den kommende weekend bliver der spillet kvartfinaler hvor TSM, Clutch Gaming, CLG og Optic Gaming skal i aktion. I semifinalerne venter henholdsvis Team Liquid og Cloud 9 som sluttede som nr. ét og to i det regulære split. 

Det kommende play-off program ser ud som følgende: Inden play-off ugerne er der også blevet rystet i posen hos TSM mandskabet. TSM har over det seneste split været meget svingende, og har siden tabet til Team Liquid i spring split finalen, ikke lignet dem selv. I den anledning har TSM offentliggjort at de til play-offs vil spille med Spica i junglen, samt bruge deres academy botlane som potentielle udskiftere. Dette betyder at de to junglers, Akaadian og Grig, som har kæmpet hele året for at være holdets faste jungler, nu ikke kommer til at deltage til slutspillet. 

Ikke nok med at der skal findes repræsentanter til Worlds, har Team Liquid også chancen for at vinde deres fjerde split i streg, hvilket aldrig er blevet gjort før. Med endnu en sejr kan Team Liquid igen slå fast at de er det klart bedste hold i NA. 

Følg den første kvartfinale i morgen fra kl. 23.00, hvor TSM møder Clutch Gaming

Stream 


335
Paracon
999 kr.
1195
Nordic
699 kr.
373
PUBG
649 kr.
339
Paracon
589 kr.
1506
Nordic
1599 kr.