Drømmer du om at blive bedre end Astralis?

Dette er betalt indhold, også kaldet ”advertorials”

De fleste unge gamere drømmer om at blive e-sportsstjerne. Hvad kunne dog også være federe end at gøre karriere indenfor sin største hobby? Ikke ret meget.

Setup

Det er vigtigt med et ordentligt gaming setup. Byg din egen computer, eller få en anden til at hjælpe dig, så du får en computer med nøjagtigt de specs du ønsker og har brug for.

Sørg for at din skærm er lavet til gaming og har en ordentlig opdateringshastighed.

Skal du bruge et nyt grafikkort her og nu, fordi det gamle er røget, kan du ansøge om Kviklån online. Brug en app eller hjemmeside til sammenligning af lån.

Træning

For at klare sig godt i e-sport skal der mere til, end blot at være dygtig til CS:GO. Du skal kunne lægge strategier med dit hold, holde dig til dem, men også tilpasse din strategi baseret på modstanderholdets spillestil.

Du skal naturligvis være en del af et fast hold, og her er det ikke nødvendigvis den bedste strategi at lave et hold med dine bedste venner. Find holdkammerater, som har samme mål og værdier som dig selv. Og så skal I have en coach, som kan træne jer.

Træn fast med dit hold nogle gange om ugen. Træning indbefatter også strategimøder, som I så afprøver in-game. Hvis du føler, at du er langt den bedste på dit hold, så er du på det forkerte hold.

Dyrk andre interesser

Det er vigtigt du også dyrker andre interesser. Gerne en fysisk sport, så du holder din krop ved lige også. Og spis fornuftigt, så du giver din hjerne den bedste næring.

Hvis du dyrker andre interesser end din gaming, kan du også bedre koncentrere dig om spillet, når du sætter dig foran skærmen. Du får et formål med at sidde der. Men det er ikke hele din identitet.