Gaming-erfaring er en fordel for investering i kryptovaluta

Dette er betalt indhold, også kaldet ”advertorials”

Fremtiden ser lovende ud, når det kommer til investering i Bitcoin, Ethereum, Litecoin og de mange andre proof-of-work kryptovalutaer. Har du holdt dig godt opdateret inden for udviklingen i gamingverdenen, har du muligvis allerede investeret i kryptovaluta eller ligger inde med én eller flere typer af gaming-kryptovalutaer såsom Enjin Coin eller XMax.

Dog har mange været skeptiske i forhold til investering i Bitcoin og de andre former for kryptovaluta, særligt med det modargument at kurser på kryptovaluta kan svinge op til 10% fra dag til dag. Det har indtil nu været et ganske solidt argument for ikke at investere større beløb i alt fra Bitcoin til Iota.

Regulativer vil stabilisere kursen på kryptovaluta

Modsat nationale banker, som centraliserer og stabiliserer valuta, har regulation af kryptovaluta ikke været mulig: Det ligger ganske naturligt i forlængelse af kryptovalutaens grundidé som en global og decentraliseret valuta. Der arbejdes dog netop nu på globale regulativer, der primært har til formål at sikre stabile kurser og dermed sikre kryptovaluta mod voldsomme kursudsving - noget, der sandsynligvis vil gøre investering langt mere sikker og økonomisk fordelagtig.

Har du længe overvejet om investering i Bitcoin og andre kryptovalutaer er noget for dig, er det altså med at gøre tanke til handling. Efterspørgslen og kursen på bl.a. Bitcoin ser nemlig allerede nu i sommer ud til at stige støt over det næste stykke tid.

Et grundigt forarbejde giver gode afkast

Som med alle former for investering, bør du læse grundigt op på strategier for investering i kryptovaluta samt teknologierne bag. På coinbox.dk kan du finde solide introduktioner til de forskellige typer af kryptovaluta, tjekke kurser på Bitcoin, Ethereum, Ripple, Iota og mange flere, og ikke mindst læse tilbundsgående anmeldelser af investeringsplatforme.

De, der forholder sig strategisk og aktivt til markedet, er som regel de, der får det bedste afkast - som ved al anden investering. Sørg derfor for at holde dig opdateret om nye udviklinger, nye former for kryptovaluta og nye investeringsstrategier: Så er du klædt godt på til fremtidens udviklinger og kan skelne mellem overfladiske tendenser og essentielle forandringer i markedet.

Investeringsrobotter eller strategi?

Der er ganske bredt udvalg af platforme, hvor du kan investere ud fra forskellige investeringsmetoder og strategier. Som gamer har du givetvis optrænet gode strategiske evner i forhold til timing og planlægning frem i tid, og dette kan du udnytte til din fordel ved investering. Det kræver et iskoldt overblik at investere i Bitcoin, fordi man nemt kan komme til at afvige fra mere langsigtede strategier, blot fordi kursen går op!

Det bliver også mere og mere populært at investere ved hjælp af såkaldte kryptorobotter, som automatisk kan opkøbe og sælge kryptovaluta alt efter gunstige kursudsving. Vær dog - som altid - på vagt over for de sider, der lover, at du vil tjene store beløb uden at røre en lillefinger!