Heroic har netop spillet deres åbningskamp til IEM Chicago. Danskerne var ude i en bo3 mod verdens nr. 2 på HLTVs rangliste, Vitality

På trods af den svære modstander var det et velforberedt Heroic mandskab der mødte op, og viste at de kan bide skeer med selv de bedste hold i verden. 


Heroic |2-0| Vitality

Kampen startede ud på danskernes map, Overpass. Et map hvor Vitality igennem hele første halvleg viste sig som det klart bedste hold, og vandt 10-5. I anden halvleg fortsætter Vitality det gode spil, og ved 14-5 ligner det en klar fransk sejr. Da alt så mest sort ud lukkede Heroic op for det helt gode spil. Med 11 runder i streg vinder de mirakuløst 16-14. 

På andet map, Nuke, fortsætter Heroic med momentum i første halvleg som de vinder 10-5. Med den svagere t-side tilbage skulle Heroic blot finde seks runder for at få en drømmestart til eventet. De seks runder bliver også vundet af danskerne, der kan fejre en sejr over Vitality


Med aftenens sejr skal Heroic i morgen spille om at vinde gruppen. Modstanderen bliver enten ENCE eller Renegades

Følg kampen fra kl. 18.00 i morgen. 


Som en lille bonus kan man nedenfor se reaktionen fra Heroic efter den store sejr. En sejr der tydeligt bærer præg af hvor meget det hele betyder.