EU Minoren er i dag startet. Her skal 8 europæiske hold de kommende dage kæmpe om tre pladser til StarLadder Majoren i Berlin senere i år. To af pladserne går direkte videre til "Major Main Qualifier" og den sidste plads giver adgang til "Minor Play-in". 

Til minoren deltager North, samt Karrigan fra Mousesports

Danske North startede turneringen ud imod tyske BIG, i en bo1 kamp for at åbne gruppespillet. 


North |16-6| BIG

Kampen blev spillet på Dust2, et map hvor danskerne har vist strålende spil de seneste tre måneder med en winrate på 85.7%. BIG derimod gik ind til kampen med en 33% winrate på mappet. 

North starter stærkt ud på t-siden, hvor de på trods af en tabt pistolrunde, viser at de er velforberedt. Med syv gode runder i streg sætter North sig i en god position for resten af kampen. Ved halvleg er danskerne foran 11-4. 

I anden halvleg vinder North pistolrunden og skaber sig en føring på næsten 10 runder med Kjærbye i topform. Danskerne lukker kampen 16-6 før BIG har en chance for at svare igen. 


Senere møder North vinderen mellem Fnatic/Ancient i en bo3. Vinderen af kampen topper gruppen, og går videre til Minor slutspillet. Kampen forventes at starte omkring kl. 20.00

I den anden gruppe fik Karrigan og co. ikke den start de havde ønsket sig. De tabte nemlig en tæt kamp, 14-16, til NoChance. Mousesports er endnu ikke ude af turneringen. 

Minor Stream A

Minor Stream B