Endnu et BLAST event er lige om hjørnet, og denne gang foregår showet i Los Angeles. Det er første gang at BLAST er forbi storbyen, og det bliver til manges fornøjelse, eftersom der er proppet med amerikansk deltagelse til weekendens turnering. 

Set med danske øjne bliver det for første gang et BLAST event uden Astralis, og uden dansk deltagelse generelt. Der har på det seneste været meget kritik rettet mod Astralis, angående deres deltagelse til BLAST events. Denne gang sidder danskerne over, og ligner et hold der har alt fokus på den kommende Major. 

Til weekendens turnering deltager følgende seks hold:


Team Liquid 

NRG

Cloud 9 

MiBR

FaZe

Renegades


På trods af manglen på danskere er det ikke fordi der mangler gode hold til turneringen. Især Liquid vil være i fokus efter deres seneste dominans, men også hold som NRG og FaZe har vist at de kan spille med hvor det er sjovt. 

Derudover har vi også Cloud 9 der igen har skiftet godt og grundigt ud i mandskabet, og stiller for første gang med deres nye line-up, som danske CajunB ikke længere er en del af. 


Turneringen starter i morgen kl. 20.00 og kører med gruppespillet til langt ud på natten. Finalen forventes at starte natten til mandag, så man skal være klar på at ofre søvnen hvis man vil have det hele med. 

Følg hele turneringen på Twitch, eller i selvskab med vores danske kommentatorer på TV2 Zulu, der vil sidde oppe hele natten sammen med dig.