Overvejer du at investere i kryptovaluta?

Dette er betalt indhold, også kaldet ”advertorials”

For dem, der har bare en anelse tiltro til, at internettet nok stadig er her om bare ti år, vil den logiske slutning nok også være, at kryptovaluta er her om 10 år - og at det er blevet en del nemmere både at benytte sig af kryptovaluta! I dag kan man endnu ikke benytte kryptovaluta til at betale sin pizza over nettet, men mon ikke den dag kommer inden for en overskuelig fremtid? Ifølge mange gamere var det en brøler fra Steam’s side at lukke ned for betaling med bitcoin.

Selvom bitcoin, ethereum, litecoin, ripple og de andre kryptovalutaer i dag kan have enorme kursudsving, grundet fraværet af regulering, ser fremtiden nemlig lys ud. Det ser i første omgang ud til at kursen for bitcoin generelt går op her i anden halvdel af 2019 og den positive tendens er ikke bygget på det rene ingenting.

Kommende regulativer vil give kryptovaluta stabilitet

Der arbejdes nemlig pt på et sæt af regulativer, der vil kunne stabilisere kursen på kryptovaluta. I modsætning til nationale pengeinstitutters valutaer, har det i forhold til kryptovalutaerne indtil nu ikke været muligt at regulere - hvilket selvsagt har været en del af den frie og autonome idé bag kryptovalutaerne. De nye regulativer vil dog bestemt tage højde for kryptovalutaernes fordele og derimod fokusere på at give stabilitet til kursen.

Indtil nu har det været ganske almindeligt at kursen kan svinge helt op til 10% i løbet af en enkelt dag, hvilket naturligt har skræmt mange fra at investere hele opsparingen i kryptovaluta. Med de kommende regulativer vil det dog blive langt mere fordelagtigt og sikkert at investere - så det er bestemt på tide at gøre tanke til handling, hvis du har overvejet at investere i bitcoin og de andre kryptovalutaer.

Hvad er de bedste metoder til investering?

Der findes et væld af investerings-typer, både aktive og passive. En tommelfingerregel er at hvis noget lyder for godt til at være sandt, så er det det nok også! Hvis enhver bare kunne sætte et beløb ind på en investeringskonto, hvorefter man helt passivt kan lade en robot investere i kryptovaluta, så gjorde alle det vel? Læs derfor de anmeldelser af de forskellige mere passive investeringsformer - her finder du fx en god anmeldelse af en side, der tilbyder en såkaldt kryptorobot-investering i bitcoin.

Vær derfor skeptisk og realistisk: Som med al investering, skal du forholde dig aktivt, når du investerer i kryptovaluta. Det betyder ikke, at du skal have fingeren på pulsen hver eneste dag og være daytrader, der konstant køber og sælger. Men en god investering kræver, at du bruger et minimum af tid på at holde dig opdateret - særligt når det kommer til den rivende udvikling inden for kryptovaluta!