En uge med fantastisk Counter-Strike i Køln er færdit. Det blev verdensetteren Team Liquid der løb med sejren efter en lang og flot finale imod Vitality. Liquid har igennem hele turneringen set fantastisk ud, og viser hvorfor de pt. er det bedste hold i verden. I løbet af ugen har Liquid slået hold som NaVi, NRG og MVP.


Team Liquid |3-1| Vitality

Aftenens finale var en bo5 og de valgte maps var følgende: Overpass, Dust2, Inferno, Mirage og Vertigo

Lige fra start var det Liquid der viste verdensklasse. Begge stjerner i form af Twistzz og EliGE var flyvende, hvilket ledte Liquid til en nem sejr på første map. 

På andet map levede finalen op til alle forventninger med svingende momentum, til begge hold, igennem hele kampen. Kampen skulle helt i overtid før Zywoo til sidst afgører kampen. 

På tredje map viser Liquid igen at de har styr på deres egne maps, og igen er et niveau over franskmændene. 

Med match point til Liquid kunne det hele afgøres på Mirage. Nemt skulle det ikke være for amerikanerne der får kamp til stregen i en tæt første halvleg. I anden halvleg trækker Liquid igen fra, og lukker kampen. 

Liquid vinder finalen med følgende cifre: Overpass (16-6), Dust2 (17-19), Inferno (16-10) og Mirage (16-8)


På trods af en pengepræmie på 830.000 kroner fra selve eventet er det ikke den største præmie Liquid tager med fra Köln. Liquid vinder med aftenens sejr nemlig også Intel Grand Slam sæson 2, der giver dem 6.6 millioner kroner ekstra med hjem i lommen. 


12
Ny
449 kr.
8
Paracon
1099 kr.
849
Nordic
699 kr.
1045
Nordic
1599 kr.
7
PUBG
649 kr.