Astralis har netop spillet deres semifinale til ESL One Cologne, og det blev en spændende en af slagsen. Modstanderen var franske Vitality der tidligere slog Heroic ud af turneringen.

Astralis (1-2) Vitality

Semifinalen startede ud på franskmændenes valg Dust2. Et map som vi har set Astralis have problemer med på det seneste. Problemerne viser sig også allerede tidligt i kampen, hvor Vitality kommer flyvende fra start med deres aggressive spillestil. Vitality vinder første halvleg med hele 11-4. I anden halvleg vinder Vitality igen pistolrunden, hvilket er nok til også at lukke kampen uden problemer. Vitality tager første map 16-8.

På andet map, Inferno, skulle danskerne ud og vise at de stadig kan leve op til farvoritværdigheden. Første halvleg bliver en tæt affære hvor begge hold på skift har det klare momentum. Astralis kan gå til halvleg med en smal føring på 8-7. I anden halvleg vinder Astralis langt om længe en pistolrunde der giver dem en god føring. Ved 15-10 ligner det en sikker Astralis sejr, men så nemt skulle det ikke gå. Vitality vinder 5 runder i træk og sender kampen i overtid. Kampen skulle ud i dobbelt overtid før den bliver afgjort. Astralis trækker det længste strå og lukker kampen 22-19.

Den intense semifinale skulle afgøres på Overpass. Et map som begge hold er kendt for at spille, men især Vitality har set skræmmende ud på mappet i løbet af turneringen. Vitality havde inden kampen en 84% winrate over de sidste tre måneder. I første halvleg er kampen utrolig tæt, men det er Vitality der kan gå til pause med en føring på 8-7 efter mange tætte og flotte runder. Med Astralis på den svage t-side prøver de at komme tilbage i kampen, men desværre er niveauet ikke til det. Vitality vinder kampen 16-9, og er klar til finalen.

Inden længe begynder dagens anden semifinale mellem Liquid og NaVi.

Kampen kan følges på Twitch og TV2 Zulu.

ESL One Cologne Twitch

Kampens highlight:

På trods af en dårlig kamp fra Device lavede han alligevel et vanvittigt ACE i overtiden på Inferno. Det må siges at være dagens, eller måske turneringens, play.