Efter et godt Rift Rivals for EU har vi fået en snak med både Deficio og Kold fra Origen. En af overraskelserne til Rift Rivals, for nogle, var at Origen gjorde det brand godt, og endte med at vinde næsten alle deres kampe. Det forholdsvis nye hold viste også at de kan klare sig godt på den internationale scene.

Vi har hørt Deficio og Kold om deres egne tanker efter turneringen og hvad de har kunne tage med fra årets Rift Rivals. 


Spørgsmål besvaret af Martin "Deficio" Lynge

Hvordan vurderer i jeres egen præstation til turneringen?

Vi havde en god turnering, synes jeg, med solide resultater og ikke mindst en masse erfaring vi kan tage med os. Det er klart at det er et stort brud på den rytme, vi er inde i, at skulle flyve til LA i en uge midt i sommersæsonen, men vi bruger det positivt og har taget en masse med

Hvad var Origens målsætninger for turneringen?

Det er klart at rammerne til en turnering som Rift Rivals er anderledes, end LEC, MSI eller Worlds. Underholdningen er helt klart en stor del af det. Men når vi stiller op til noget, om det er scrims eller officielle kampe, gør vi det altid med en ambition om at præstere det bedste vi kan

Hvordan ser i styrkeforholdet mellem regionerne efter turneringen?

EU > NA. Spøg til side, så er vesten samlet set måske stærkere end nogensinde før. Cloud9 havde ikke de bedste forudsætninger på grund af sygdom. Når det er sagt, var det frem for alt Team Liquid, der skilte sig ud blandt NA-holdene. De holdt klassen i en turnering, hvor EU ellers var et niveau over NA generelt.


Hvad kan i som hold tage med fra turneringen?

Super meget, både individuel og som hold. Det er også første gang holdet rejser så langt sammen, og det har helt sikkert styrket sammenholdet yderligere.


Billede: Lol Esports


Spørgsmål besvaret af Jonas "Kold"

Hvordan var det at spille imod de amerikanske junglers?

Det var anderledes, særligt fordi jeg jo ikke er vant til at spille mod dem, som jeg er med de europæiske. Dem møder jeg mange gange om året, både i officielle kampe og i scrims, og vi kender alle hinanden til punkt og prikke. De amerikanske junglers spillede generelt mere passivt, hvilket gav mig mere frihed til at diktere spillet.


Hvilket LCS hold har mest potentiale til at nå langt internationalt?

Team Liquid er det oplagte svar og er umiddelbart dét hold, der kan konkurrere internationalt. De er virkelig gode, både individuelt og som hold. De har stor international erfaring på alle positioner og har en tidligere verdensmester på rosteren.

Origen er tilbage på scenen fredag d. 12 juli, hvor LEC igen starter op. Derudover kan de følges på nedenstående links. 

Origen.gg

Origen Twitter

Deficio Twitter

Kold Twitter


19
Paracon
589 kr.
863
Nordic
699 kr.
19
Paracon
999 kr.
1076
Nordic
1599 kr.
33
PUBG
649 kr.