En af årets mest prestigefyldte turneringer er netop blevet skudt i gang, nemlig ESL One Cologne. Til eventet har vi både HeroicKarrigan med Mousesports, og ikke mindst Astralis der netop har været i deres første kamp. Sidst vi så Astralis var til ESL Pro League Finals, hvor de blev slået ud af Team Liquid, der senere gik hen og vandt turneringen. 

Inden turneringen har der blandt fans været stor bekymring for Astralis, og hvordan de vil klare sig. Bekymringerne er på baggrund af de seneste turneringer, hvor danskerne ikke har levet op til forventningerne. Inden turneringen har den danske anfører Gla1ve sagt følgende.

- Sammen med Majoren til september og Royal Arena er ESL One Cologne vores absolut højeste prioritet. Det er en kæmpe stor turnering foran mere end 10.000 tilskuere, og der er meget prestige forbundet med at vinde den. Vi har arbejdet hårdt og målrettet frem mod den her turnering og glæder os helt vildt til at spille. Det bliver svært fra første kamp, så for os er det den, det handler om nu, og så tager vi det ellers skridt for skridt.

Dagens modstander for Astralis var tyske BIG, som spiller på hjemmebane og gik helt til finalen i sidste års Cologne event. 


Astralis |16-4| BIG

Kampen var en bo1 og blev spillet på Overpass. Fra starten er det BIG der kommer bedst afsted, efter en flot pistolrunde. Efter en føring på 3-0 til BIG, får danskerne deres første runde, og derfra kører det danske tog. Første halvleg slutter 11-4 til Astralis

I anden halvleg fortsætter danskerne det gode spil, og med en vundet pistolrunde er de så tæt som man kan komme på at lukke kampen. Kampen slutter med en dansk storsejr på 16-4.


Efter dagens sejr kan danskerne se frem til en kamp mod vinderen af Fnatic/MiBR. Kampen er planlagt til at starte kl. 15.30 i morgen, og er en bo3. Inden længe kan danske Heroic følges når de spiller deres åbningskamp mod ENCE

Følg alle kampe fra ESL One Cologne på nedenstående links.

ESL One Cologne A

ESL One Cologne B


12
Ny
449 kr.
849
Nordic
699 kr.
4
Paracon
589 kr.
4
Paracon
999 kr.
7
Paracon
1099 kr.