Riot Games nye spil, Teamfight Tactics (TFT), har vist sig som en stor succes efter det for få dage siden gik live på alle League of Legends servere. Spillet er lavet af Riot Games, og på trods af at det ligger under den normale League of Legends client er det langt fra ligesom spillet vi kender. Spillet tager derimod udgangspunkt i "autochess" genren, som vi kender fra Dota Underlords (Dota Autochess)

Med udgivelsen af TFT har der været så meget efterspørgsel at flere af de store servere har været under massiv belastning på grund af den store trafik. Riot Games arbejder stadig på at få fuldstændig kontrol over EUW serveren, der har haft størst problemer med spillermængden.  

Efter den åbenlyse succes og interesse for TFT har Riot Games også handlet hurtigt på esport siden. Riot har nemlig netop offentliggjort den første TFT turnering, som kommer til at blive afholdt d. 17 og 18 juli, i anledning af at ranked bliver udgivet til spillet. 

Ved turneringen vil 64 inviterede twitch streamers deltage, med en samlet prizepool på 125.000 dollars. På førstedagen bliver der spillet gruppespil (to grupper af 32 spillere). På dag to spiller top 16, ned til vinderen er fundet. 

Hvilke streamers der kommer til at deltage i turneringen bliver offentliggjort d. 8 juli, sammen med det fulde format og andre detaljer. 

Turneringen kan ses på følgende twitch kanal.

Teamfight Tactics Showdown stream


Se den officielle annoncering her


4
Paracon
999 kr.
4
Paracon
589 kr.
849
Nordic
699 kr.
1045
Nordic
1599 kr.
7
Paracon
1099 kr.