Efter et vellykket MSI for både Europa og Nord Amerika er det snart tid til det årlige Rift Rivals, hvor de to regioner støder sammen med deres tre bedste hold i den store EU vs. NA kamp. Rift Rivals kommer igen i år til at bestå af en turnering bestående afLEC og LCS, samt en turnering med LCK, LPL, LMS og VCS

I den kommende artikel vil vi ligge fokus på EU vs. NA turneringen, eftersom den både er spækket med dansk deltagelse, samt en utrolig stor rivalisering, både mellem holdene, men også mellem fans. 


Holdene:

LEC hold:

G2 Esports 

Fnatic

Origen

LCS hold: 

Team Liquid

Team Solo Mid

Cloud 9

De seks hold er kvalificeret via placeringerne i spring split 2019. Top tre fra hver region sikrede sig en plads til Rift Rivals. 

Set med danske øjne er der dansk deltagelse på alle seks hold. I alt er der 8 danske spillere. 

De danske spillere er følgende:

Caps (G2), Wunder (G2), Broxah (Fnatic), Kold (Origen), Jensen (TL), Bjergsen (TSM), Zven (TSM), Svenskeren (C9)


Formatet:

Turneringen forløber sig over tre dage, og indeholder en group stage samt en finale. 

Grupperne bliver spillet således at alle EU hold møder alle NA hold i en bo1. LEC hold møder ikke hianden, og LCS hold møder ikke hinanden. Den bedste region efter gruppekampene får en fordel i finalen. 

Finalen består af en bo5 hvor alle hold skal spille mindst én gang. Den bedste region fra gruppestadiet får den fordel af kunne "counter pick" i de første tre spil, og dermed har en fordel. I de sidste to kampe bliver begge hold valgt på samme tid, så ingen har en fordel. 


Tidsplan:

Gruppekampene ser ud således: 

Turneringen kan følges fra i morgen kl. 21.30 hvor G2 og Cloud 9 åbner ballet. Hele turneringen kan følges på Twitch. 

Så find de spydige kommentare og holdtrøjerne frem, det her bliver blodigt!

Riot Games Twitch