Astralis har netop spillet deres gruppefinale, og dermed kampen om en plads direkte videre til semifinalerne. Før dagens kamp var både Astralis, og modstanderen NRG, sikret en plads i play-offs, det var derfor et spørgsmål om hvilket hold der får en ekstra hviledag.

Astralis |1-2| NRG

På første map, Train, får de danske favoritter sig noget af en overraskelse. Danskerne kommer nemlig ikke helt så dominerende fra start på ct-siden som man kunne have forventet, men vinder stadig halvlegen 10-5. Føringen lød stor, men på Train kan selv en stor føring se lille ud når man har t-siden i vente. Dette var tilfældet for Astralis der ikke kunne få ordenlig fat på t-siden, og ender med at tabe kampen 13-16.

Med NRG foran skulle de nu ud på Nuke, hvor især Astralis gerne ville vise at de stadig kan vinde, efter tre nederlag i streg på mappet. Denne gang vinder Astralis også halvlegen 10-5, men på den svagere t-side. I anden halvleg får NRG sig et par runder, men så begynder Astralis at lukke op for det gode spil. Danskerne vinder mappet 16-8.

Sidste map var på Dust2, hvor NRG kommer flyvende fra start, og danskerne må se sig slået med 6-9 efter første halvleg. I anden halvleg gør NRG hvad de har været gode til, nemlig at vinde pistol runden. Den gode start bygger videre på deres føring. NRG vinder kampen 16-12, på trods af mange tætte runder der næsten fik danskerne helt tilbage i kampen.

Heroic har også været i kamp, hvor de mødte G2 i en knald eller fald kamp. Desværre var franskmændene for gode på dagen, og slår det danske hold ud af turneringen.

Tilbage har vi Astralis, samt Karrigan med Mousesports som inden længe skal spille mod FaZe om en plads direkte i semifinalerne.