ESL Pro League Finals dag 3 er i gang, og lagde ud med en skæbnekamp for danske North. Danskerne tabte i går en tæt kamp til FaZe, der kunne have sikret dem en plads videre i turneringen. Med nederlaget måtte North ned i lowerbracket, hvor der skal to bo3 sejre til for at få den sidste plads videre fra gruppen.

Modstanderen var MiBR, og det var bestemt ikke en nem opgave.


North |1-2| MiBR

Første map var på Mirage, valgt af MiBR. Så sent som i går havde North store problemer på mappet, og i dag var ingen undtagelse. Brasilianerne får en flyvende start på mappet, og er foran 6-0 før danskerne kommer på tavlen. Halvlegen slutter 10-5 til MiBR. I anden halvleg bliver tempoet sat op fra MiBR, der ikke lader North få et ben til jorden. Kampen slutter 16-5, og sætter danskerne under maksimalt pres.

Norths eget map valg skulle vi på Inferno, som de i går tæskede FaZe på. Igen får danskerne en dårlig start, men efter fem runder vågner danskerne op og kommer flot tilbage i halvlegen. Første halvleg slutter 8-7 til North. I anden halvleg vinder North langt om længe en pisrol runde. Desværre fører det ikke til meget med et hurtigt tilbagesvar fra MiBR. Med mange tætte runder frem og tilbage er det langt hen af vejen en tæt kamp, men North får til sidst overtaget i kampen og vinder 16-13.

Kampen skulle afgøres på Overpass, og kun ét hold kunne gå videre i turneringen. For første gang i serien er det North der kommer bedst fra start og kommer foran 6-0 før brasilianerne vågner op. North går til halvleg med en smal føring på 8-7. På trods af endnu en vundet pistol runde fra North, er det MiBR der får bedst fat på ct-siden, og lukker kampen 16-13.


Med dagens resultat er North ude af turneringen. Tilbage har vi Astralis og Heroic hvad angår danske hold.

Senere i dag skal Heroic også i kamp i deres knald eller fald kamp. Ligesom North kæmper de om den sidste plads videre fra deres gruppe. Kampen forventes at starte omkring kl. 15.30, og modstanderen er franske G2.

Astralis møder NRG. Vinderen vinder også gruppen, og går direkte i semifinalerne. 

ESL A Twitch

ESL B Twitch


19
Paracon
999 kr.
1075
Nordic
1599 kr.
30
Paracon
1099 kr.
33
PUBG
649 kr.
44
Ny
449 kr.