Første dagen til ESL Pro League Finals er afsluttet, og det blev Astralis der lukkede dagen, og sikrede sig en plads i gruppefinalen. Det sikrer det danske hold en fridag, samt en garanteret plads videre til playoffs. 

Modstanderen var danske Heroic, der på trods af et solidt forsøg ikke havde niveauet til at følge med stjernerne fra Astralis. 


Astralis |2-0| Heroic

Første map var på Vertigo, som var første gang vi ser Astralis på det nye map. Kampen forløb sig meget lige i første halvleg, men med en konstant fordel til Astralis, der også vinder halvlegen 9-6. I anden halvleg sætter Astralis farten op på t-siden, og lukker kampen 16-7. 

På andet map, Inferno, er det igen Astralis der kommer bedst fra start. Med en flot t-side går Astralis til halvleg med en føring på 10-5. I anden halvleg gør Heroic forsøget på at komme tilbage med en vundet pistol runde, men Astralis lukker hurtigt af. Astralis vinder 16-7. 


Status efter første dag er at Astralis er direkte videre til gruppefinalen, hvor de møder NRG på torsdag. Heroic skal derimod i losersbracket, hvor de i morgen møder Fnatic i en knald eller fald kamp. 

North der tidligere i dag slog Liquid, møder FaZe i morgen, hvor vinderen går i gruppe B finalen. Kampen forventes at starte i morgen kl. 15.30. 

ESL Twitch A

ESL Twitch B


19
Paracon
589 kr.
30
Paracon
1099 kr.
1076
Nordic
1599 kr.
44
Ny
449 kr.
19
Paracon
999 kr.