DreamHack Open Summer er afgjort, og det blev med danske Optic på toppen af podiet. Danskerne startede dagen ud med en semifinale mod Tricked, hvor de i et rigtig danskerbrag vandt tæt 2-1. 

Finalen blev mod hjemmeholdet fra Ancient, der efter et maraton af en bo3 slog Aristocracy ud efter nogle lange maps. Især map 2 hev tænder ud efter den gik i fem gange overtid. 


Optic Gaming |2-0| Ancient

Første map bød på Overpass, et map hvor Ancient gik ind til kampen med en 92% winrate de seneste tre måneder. Det var derfor en stor opgave for danskerne, men en opgave de formåede at løse. Efter en vundet halvleg på 9-6 til danskerne, fortsætter de det gode spil, og kan lukke kampen 16-12. 

Andet map var Nuke, som vi har set begge hold spille til turneringen med succes. Kampen starter med en vundet pistolrunde af danskerne, men derefter fem runder i træk til Ancient. Da det så mest sort ud kommer Optic tilbage på scoreboardet, efter et vanvittigt ace fra Refrezh (kan ses i bunden). Første halvleg vinder Optic 8-7, på den ellers svage t-side. På trods af en god første halvleg kommer Optic sent i gang på ct-siden, og mappet fortsætter med at være helt lige. Til sidst viser danskerne at de er et niveau bedre, og vinder 16-14.


Sejren til DreamHack er den første for Optic i år, og giver både en billet til DreamHack Masters Malmø senere i år, samt 330.000 kroner. 

I morgen er der allerede mere Counter-Strike da ESL Pro League Finals starter, hvor både Astralis, North og Heroic er med.


Refrezh 1v4 clutch og ace!