DreamHack Open Summer 2019 er lige om hjørnet, og starter allerede i morgen. På trods af at det er en mindre turnering er den ikke mindre spændende. Der er nemlig i år to danske hold med, og begge hold er på udkig efter at bevise deres værd. De danske hold er Optic Gaming og Tricked, der netop er røget ud af HLTV's top 30, og har nu en god mulighed for at hoppe tilbage i det fornemme selvskab. 

Til turneringen deltager 8 hold, delt ind i to grupper. Der bliver spillet double-elimination format (GSL), hvor åbningskampen samt vinderkampen er bo1 og derfra er alt bo3. To hold går videre fra hver gruppe til semifinalerne, hvor vinderen af finalen til sidst kan gå hjem med 330.000 kroner. 

Grupperne ser således ud. Tricked starter turneringen ud med en kamp mod polske Aristocracy. De to hold har mødtes tre gange før (under navnet Aristocracy), hvor Tricked har formået at vinde 2/3 gange. 

Optic Gaming møder som de første svenske Chaos, der på papiret ligner en overskuelig modstander for danskerne. 

Turneringen kan følges fra i morgen kl. 12.00 hvor AVANGAR og Winstrike spiller åbningskampen. Finalen bliver spillet mandag d. 17, så der er altså god Counter-Strike hele weekenden og lidt til. 

Følg med på både Twitch og TV2 Zulu!

DreamHack Twitch


30
Paracon
1099 kr.
19
Paracon
999 kr.
19
Paracon
589 kr.
33
PUBG
649 kr.
1076
Nordic
1599 kr.