Der sker for tiden mange ting i 100 Thieves lejren, og det er mest negative ting det sidste stykke tid. Både deres LCS hold, samt Academy hold har nemlig fået en forfærdelig start på sommer splittet, og der skal kigges langt efter løsninger på problemet. 

Sidste split endte 100T på en sidsteplads med en forfærdelig record på 4-14. I sommer splittet er tendensen indtil videre den samme, og 100T ligger i skrivende stund på sidstepladsen med cifrene 0-4, efter de første to ugers spil. På Academy holdet sluttede de sidste split på en udemærket 5-6. plads, men som deres main roster er de også kommet dårlig fra start i sommer splittet, og er pt. 1-4 på en delt sidsteplads. 

Efter meget kritik på især Reddit har 100T nu langt om længe lavet ændringer, i håb om at der kommer nogle wins på bordet, og vigtigst af alt lidt selvtillid i spillerne. Ændringen blev offentliggjort i går aftes og lød på at ADC Bang og midlaner Soligo i denne uge skal ned på Academy holdet og spille. Det betyder at vi for første gang i Academy historien har en dobbelt verdensmester på holdkortet, hvilket mange nok ikke havde set komme for et år eller to siden. 

Ændringen kan tyde på flere ting, som der endnu ikke er kommenteret på fra 100 Thieves side. Enten er der planer om at Ryu og Prismal fra Academy holdet skal have en chance i ugens LCS, eller at holdet pønser på at bruge Bang og Soligo, og derfor giver dem en chance for at få noget træning i ugens Academy kampe. 

I nat spillede 100T Academy ugens første kamp med ændringerne, og det blev til endnu et nederlag da de tabte stort til GGS Academy. Der hersker derfor stadigvæk tvivl om hvorvidt ændringerne bringer noget godt med sig. 


19
Paracon
589 kr.
30
Paracon
1099 kr.
19
Paracon
999 kr.
1075
Nordic
1599 kr.
863
Nordic
699 kr.