En af de mest anerkendte soloqueue spillere i verden, Ashkan "TF Blade" Homayouni, går endnu en gang efter RANK 1 på den nordamerikanske server - efter at have opnået præcis det i Europa. Da han udførte dette lille "stunt", lå han nr. 27 på serveren. 

Mange spillere ville nok gøre hvad som helst for at vinde en kamp, især hvis der er tale om et ranked game på det niveau. TF Blade viste at han er en af de spillere, da han sørgede for at dø i nærheden af en modstander, som havde forladt spillet.

Modstanderen, der spillede Lee Sin jungle, skulle angiveligt have forladt kampen efter at glemme at skifte fra Teleport til Smite. Dermed ville hans hold kunne gøre brug af den mulighed vi kender som "remake", og undgå at spille en svær kamp. 
Ved at løbe op i modstandernes fountain, sørgede TF Blade dog for at modstanderen fik XP - og dermed at et remake ikke længere var en mulighed. Ved bevægelse og generering af XP, frafalder muligheden for et remake.

Ved at gøre det til en 5v4 situation havde TF Blade, og hans hold, ingen problemer med at tage sejren. 

Det kan godt være at hver eneste LP er vigtig når man forsøger at kravle op af ranglisterne, men det er bestemt ikke en holdning som League of Legends fællesskabet deler

Mange brugte også situationen som en mulighed for at tiltale den dobbeltmoralske boble, der ligger rundt om nogle streamers. En reddit bruger skrev bl.a.:

“Reddit is so fucking shit when it comes to popular streamers. The mental gymnastics some people go through to defend them is just unbelievable. If this was someone like Dom [IWillDominate], this thread would have 1k comments asking for a permaban."

Andre brugte situationen til at henvende sig til Riot Games, for at foreslå ændringer til remake systemet. En af de idéer, som gik igen, var at deaktivere alle former for XP genering, såfremt man har stået AFK i sit holds fountain. Der er her udelukkende tale om spillets første tre minutter, da det er disse, som er væsenlige for systemet. 

Dette smuthul skulle angiveligt være genopstået i en af de seneste patches. Riot Games har før håndteret lignende problemer, men det virker som om at de må i gang med det endnu en gang.