E3 har længe været samlingspunkt for videospil og den kultur, som bliver skabt omkring dem. Med verdens største spiludviklere på deltagerlisten vil der altid være lagt op til imponerende præsentationer og store overraskelser - og i år har på ingen måde været en undtagelse.

Dette års største overraskelse kom dog ikke fra studierne eller konferencen selv, men derimod fra afsløringen af et usandsynligt samarbejde. Filmstjernen Samuel L. Jackson annoncerede i et kort reklamespot på Twitter, at han havde indgået et samarbejde med Team SoloMid og deres Fortnite stjerne, Ali "Myth" Kabbani

Med roller i film som Pulp Fiction, Jungle Fever, Marvel-universet og adskillige Tarantino-film er det ikke for sjovt at han anses som en af de mest ikoniske skuespillere nogensinde.

Esports' rivende udvikling taget i betragtning, var det kun et spørgsmål om tid før flere trådte til for at få en bid af kagen. Folk som Drake og Michael Jordan har allerede lagt vejen for store samarbejder mellem, mere traditionelle, kendisser og esports atleter/organisationer. De to profiler investerede i amerikanske organisationer, 100 Thieves og Team Liquid, i slutningen af sidste år.

Før man bliver for spændt over nyheden, er det værd at pointere hvordan det hele ligner et kort samarbejde og ikke et reelt partnerskab. Jackson er nemlig aktuel med sin seneste film Shaft i denne uge, og promovering af denne må siges at være pointen med dette samarbejde. 

Videoerne, der kombinerer Myths Fortnite baggrund og Jackson's persona fra Shaft, er i mellemtiden blevet taget godt imod. Det originale indhold er morsomt og engagerende. Myth lære Jackson om Fortnite, mens Jackson lære Myth at være en badass - han får selvfølgelig sneget et par mother#^@%*& ind i videoerne. 

Hvorvidt det viser sig at være et kort eller længerevarende samarbejde er også irrelevant. Fans har fået smag for sådanne typer af samarbejder inden for esports, og de bliver uden tvivl en stor del af branchens fremtidige udvikling.


334
Paracon
999 kr.
1194
Nordic
699 kr.
443
Paracon
1099 kr.
1506
Nordic
1599 kr.
373
PUBG
649 kr.