Anden uge af LCS blev i aftes spillet færdig, og alle hold har nu spillet fire kampe. Efter to uger begynder vi at kunne gøre status på hvilke hold der kommer til at kæmpe i bunden, hvem der har potentiale til toppen, samt hvem der bliver de helt store overraskelser. 

Efter de to første uger er den helt store overraskelse Optic Gaming, der ligger alene i spidsen med en score på 4-0. Sidste split endte de på en delt 7. plads, med kun 7 wins ud af 18 kampe. I det nuværende split er Optic allerede godt på vej til at overgå den score, og ligner et helt nyt hold efter at de har fået veteran jungleren Meteos ind. Vi har efter ugens resultater ikke længere nogle danskere med helt i toppen, dog er både Svenskeren og Froggen stadig til at finde på en delt andenplads. 

Ugens skuffelser blev igen TSM og Team Liquid der kun formåede at gå 1-1, og stadig ikke har fundet sidste splits storform. Usikkerheden af de to tidligere tophold bliver udnyttet af hold som Cloud 9 og Golden Guardians der pt. er 3-1, og derfor allerede et skridt foran favoritterne. 

Stillingen efter uge 2 er følgende.



LCS kan følges igen fra lørdag d. 15 juni kl. 23.00, hvor uge 3 bliver skudt i gang. 

Riot Games Twitch