Den første semifinale til ECS Finals er netop spillet, og det var med dansk deltagelse i form af North, der skulle op imod FURIA, som slog Astralis ud af turneringen i går.

North |0-2|FURIA

Semifinalen startede ud på Inferno, valgt af FURIA. Et map hvor danskerne får en sløv start, og er bagud med 0-7 før de får deres første runde. På trods af at North kommer lidt tilbage var skaden sket, og de taber derfor første halvleg 5-10. I anden halvleg kommer North for alvor tilbage på CT-siden, og udligner kampen ved 11-11. Desværre blev det ikke til mere end en udligning for danskerne, der herefter taber 5 runder i træk. FURIA vinder første map 16-11.

Et North hold under pres skulle nu ud på Overpass, hvor de igen kommer sløvt fra start med en tabt pistol runde, men får hurtigt vendt skuden og får nogle runder på bordet. Med kreative boost positioner og godt spil får North en føring på 5-2, men herfra begynder brasilianerne at få fat på CT-siden. Halvlegen slutter med en føring på 9-6 til FURIA. I anden halvleg forbliver kampen tæt, og vi ender med at skulle i overtid for at få en afgørelse. Kampen skulle ud i dobbelt overtid før der blev fundet en vinder, hvor FURIA der snupper sejren 22-20.

Om lidt begynder dagens anden semifinale som er mellem NRG og Vitality, i kampen om den sidste finaleplads.