North har netop spillet sig videre til semifinalerne, og topper derfor gruppe B. Tidligere i dag slog North brasilianske MiBR i en rigtig lang og tæt kamp, og har netop nu slået Vitality, og dermed fået deres revance fra DreamHack Masters Dallas i sidste uge. 

North bliver det andet hold der går direkte til semifinalerne, og slipper derfor for at spille i morgen. Ud over danskerne blev det NRG der vandt gruppe A og sikrede sig den anden direkte semifinaleplads hvor netop Vitality stod i vejen for danskernes avancement. 


North |2-1| Vitality

Serien startede ud på Nuke, hvor det var Vitality der tog sejren. Det var franskmændene der igennem det meste af kampen lignede det bedste hold, dog med noget kamp til sidst fra North. Kampen sluttede 16-13 til Vitality

Andet map var på Inferno hvor North startede deres comeback. Her var det North der spillede mest consistent igennem hele kampen, og de vinder forholdsvis sikkert 16-11, med en t-side der denne gang fungerede rigtig godt i modsætning til tidligere. 

Sidste map, Dust2, blev et specielt map, hvor North på trods af mange usikre runder holder stand, og er det mest solide hold. Med en sejr i første halvleg på 9-6 kunne danskerne gå ud på t-siden og lukke kampen 16-7.


I morgen byder dagen ikke på nogle kampe fra North, men derimod Astralis der skal kæmpe sig tilbage i gruppen og prøve at sikre sig den sidste semifinaleplads. 

Astralis kan følges fra kl. 11.00 hvor de møder svenske NiP i en knald eller fald kamp. 

ECS Twitch