Efter et tæt nederlag til Astralis tidligere på dagen i ECS Finals, skulle North bære den danske fane videre i håb om et godt resultat. Modstanderen var ikke et hvilket som helst hold, nemlig MiBR der pt. ligger på HLTVs rang 8.

Sidste gang North og MiBR mødtes var til StarSeries i-League i April hvor danskerne formåede at vinde 2-0.

North |25-23| MiBR

Kampen blev spillet på Inferno, og det bliver North der tager pistol runden og får den bedste start. Det blev dog ikke til andet end en lille god start før MiBR fik fat, og kørte North over runde efter runde med Coldzera i skræmmende form. MiBR vinder hele 12 runder i streg, og vinder derfor første halvleg 12-3.

Med en kæmpe føring skulle der gå meget galt i anden halvleg for brasilianerne. MiBR ligger ud med at vinde pistol runden, og ved scoren 14-3 ligner det en umulig opgave for North. Så nemt gav de danske drenge dog ikke op, og med hele 10 runder i streg lukker de det store hul. Anden halvleg ender på mirakuløs vis 15-15, og kampen går i overtid.

I overtiden holder forbliver kampen tæt, og vi skal helt ud i tre gange overtid før North lukker kampen 25-23.

North er derfor videre til gruppe B vinder kampen som skal afgøre hvilket hold der skal direkte i semifinalen. Kampen spilles mod rivalerne Vitality omkring kl. 20.00, og er bo3.