ECS Finals i London er skudt i gang, og det blev Astralis der fik lov til at spille åbningskampen. Danskerne skulle op imod FURIA, der på det seneste har spillet overraskende godt, hvorimod danskernes eget niveau var lidt af et spørgsmålstegn.


Astralis |14-16| FURIA

Mappet var Nuke, som begge hold har vist at de er rigtig gode til. Astralis fik for nylig ødelagt deres rekordsættende Nuke streak, og skulle i dag bevise at det bare var en dårlig kamp.

Det bliver FURIA der starter bedst ud med en god pistol runde, og kommer op på 3-0. Herefter får Astralis bedre fat i kampen, men den fortsætter med at være rigtig tæt. Halvlegen slutter med en smal føring til FURIA på 8-7. I anden halvleg er det danskernes tur til at vinde pistol runden, som de omsætter til en føring. Efter fem runder får FURIA deres første runde i halvlegen, men det fører ikke til meget da danskerne svarer igen med det samme. Ved 14-10 ligner det en dansk sejr, men FURIA svarer stærkt tilbage, og lukker kampen 16-14 efter et uventet comeback. 


Senere i dag skal FURIA spille gruppe A vinder kampen, som bliver mod vinderen af NiP vs. NRG, hvor Astralis skal spille mod taberen i en afgørende knald eller fald kamp. Kampen bliver bo3, og finder sted i morgen.

Senere kan man også følge North spille deres første kamp, som bliver mod MiBR. Kampen forventes at starte omkring kl. 15.30.

ECS Twitch