DreamHack Dallas Masters er overstået, og det blev Team Liquid der løb med trofæet over ENCE. Med danske øjne var Liquid den værst tænkelige vinder, eftersom de nu står til at overtage pladsen som verdens nr. 1 på HLTV's rangliste.

Liquid har gennem turneringen vist stærkt spil, og god form. Det amerikanske hold startede gruppespillet ud med at slå hold som North og FaZe, der ledte dem direkte i en semifinale. I semifinalen knuste de FURIA, efterfulgt af dagens finale.

Team Liquid |2-1|ENCE

Første map var på Mirage, valgt af ENCE. Det blev Liquid der fik den klart bedste start, og kunne hurtigt se sig selv foran med 7-2. Herefter får ENCE fat i kampen, og ender med at minimere Liquids føring til blot 8-7 ved pausen, efter nogle flotte runder. I anden halvleg skruer Liquid op for tempoet, og giver ikke ENCE en chance. Amerikanerne snupper første map 16-8.

På andet map får Liquid igen lov til at udfolde sig selv på Overpass, hvor de i går knuste FURIA i semifinalen. I dag var det også Liquid der startede bedst ud på mappet, men ligesom på første map taber de tempo hen mod slutningen, og går til pause bagud med 8-7. I anden halvleg får ENCE godt fat, og ligner et hold til at vinde mappet, men da alt ser sortest ud vender Liquid skuden og kampen ender 15-15, og skal i overtid. I overtiden er kampen stadig tæt, men det bliver ENCE der kan tage sejren med 19-17.

Hele turneringen skulle afgøres på Inferno, hvor Liquid kommer flyvende fra start, og vinder en flot halvleg på deres t-side med 10-5. I anden halvleg holder Liquid stand, og på trods af at kampen bliver tæt lukker de kampen 16-13, og tager trofæet.

Med aftenens sejr tager Liquid årets tredje trofæ, og ligner for alvor et hold der fortjent kan overtage verdens rank 1. Om de gør det, finder vi ud af i starten af næste uge, hvor især Astralis må sidde med krydsede fingre.