Optic har netop været i deres sidste kamp til ESL Pro League kvalifikationens runde to. Det var en knald eller fald kamp mod HellRaisers, der skulle afgøre hvem der får billet til finalen i Montpellier, og hvem der skulle gå tomhændet hjem. 

Det blev desværre danskerne der måtte lide nederlaget, efter to maps. Dette er på trods af at Optic startede gruppen godt ud med en sejr over Fnatic, men efterfulgt af to ærgerlige nederlag. 


Optic Gaming |0-2| HellRaisers

Kampen startede ud på Inferno, valgt af danskerne. Med en dårlig første halvleg tabt 2-13 blev det en svær kamp for danskerne, på trods af at de i anden halvleg fik momentum. HellRaisers lukker første map 16-11. 

På andet map, Mirage, var det alt eller intet for Optic. Igen kommer de sløvt fra start og taber første halvleg 6-9, og ligesom første map formår de ikke at kravle tilbage i kampen. Optic taber 16-7, samt drømmen om at spille på den store ESL Pro League scene. 


Med dette resultat misser Optic en plads til finale eventet, og det forbliver derfor kun Astralis der indtil videre har kvalificeret sig blandt de danske hold. I næste uge får både North og Heroic dog chancen for at snuppe de to sidste pladser for europæiske hold.

Følg den sidste del af kvalifikationen fra på tirsdag d. 21 maj. 


881
Nordic
1599 kr.
704
Nordic
699 kr.
203
gg
100 kr.
1154
Nordic
1489 kr.
192
x-bet.co
100 kr.