Fokus ved den sidste dag af gruppespillet lå på G2, SKT og Team Liquid. Først var der kampen om andenpladsen hvor G2 og SKT begge var interesseret i at sikre den for dem selv. Slutter man på andenpladsen kan Invictus Gaming ikke vælge dig som modstander under semifinalerne. Dermed har man en "lettere" vej til finalen. 

Det er også sådan, at hvis SKT og G2 står lige i W/L, så vil G2 automatisk overtage andenpladsen. Holdenes head-to-head - opgør mod hinanden - er nemlig 2-0 i G2's retning.

Der var også mange øjne på Team Liquid, og deres kamp for at komme ud af deres første gruppespil ved en international turnering. På dagens baggrund tegnede det dog til at blive noget af en udfordring, da de lagde ud mod SKT - senere på dagen ventede G2. 


 SK telecom T1 (1-0)  Team Liquid

SKT var ikke interesseret i at lade G2 tage andenpladsen, hvilket deres kamp mod Liquid viste. 

Gennem early game pressure fra ClidLee Sin, fik SKT hurtigt opbygget et forspring Liquid har haft svært ved at være proaktive i starten af alle kampe, hvor de stille og roligt falder bagud når de spiller mod de bedre hold. Faker var dødbringende på LeBlanc - en champion, som historisk har været en af hans mest anerkendte picks.

Et nederlag til SKT var altså ikke lige hvad det nordamerikanske mandskab ledte efter, da det bringer dem tættere på Flash Wolves og en potentiel tiebreaker.

 G2 Esports (0-1)  Phong Vũ Buffalo

Kampen startede meget rodet ud for G2, der havde svært ved at tilpasse sig PVB's aggressive spillestil. Heldigvis for dem var Caps mere end klar til at overtage kampen på hans LeBlanc. 25 minutter inde var Wunder også klar til at slå igen. Hans pentakill var vanvittigt, men gjorde absolut ingen forskel. Kort efter vandt PVB en vigtig teamfight, og sikrede kampens første Baron. G2 havde altså ikke den bedste start på dagen - de er fortsat sikret en semifinaleplads, mens andenpladsen lige pludselig var længere ude af rækkevidde.

Dagens highlight:


 Invictus Gaming (1-0) Flash Wolves


 Team Liquid (1-0)  G2 Esports

Under denne kamp havde Liquid muligheden for både at sikre dem selv fjerdepladsen, og dermed den sidste billet til knockout stage, og samtidig sørge for at G2 slutter gruppespillet på en tredjeplads. Samtidig havde G2 muligheden for at holde kampen om andenpladsen i live, og sørge for at Liquid's plads i semifinalerne kom til at afhænge af Flash Wolves sidste kamp.

Det var dog Liquid, der startede bedst ud. Caps havde en svær lane - Corki vs LeBlanc, 0/5 efter 22 minutter - hvor Xmithie også havde besluttet sig for at slå sit telt op. Liquids sololaners fortsatte med at diktere spillet, og de kom hurtigt +5k guld foran. Det var tydeligvis et helt andet Liquid, som var mødt op til kampen.


 Flash Wolves (1-0)  Phong Vũ Buffalo


 SK telecom T1 (1-0)Invictus Gaming

Turneringens første- og andenplads afsluttede gruppespillet med et brag. SKT beviste at Invictus ikke er uovervindelige, med en overbevisende sejr over de forsvarende verdensmestre. 

Faker var allerede i går ude og sige, at han ikke var et sekund i tvivl om at de kunne slå IG. Når vi når BO5 i knockout stage vurderer han sit eget hold som det bedste ved turneringen - vi fik dog en tidelig forsmag på dette. Det betyder også at vi ikke får SKT vs IG at se igen, før finalen - såfremt begge hold vinder semifinalerne. IG har allerede valgt at de vil spille mod Team Liquid

Vi får altså den første semifinale nu på fredag, hvor Invictus Gaming spiller mod Team Liquid. Kampene kan ses LIVE fra kl. 12:00 - lige her.


430
Paracon
1099 kr.
364
PUBG
649 kr.
1183
Nordic
699 kr.
566
Ny
449 kr.
323
Paracon
999 kr.