Gruppespillet til MSI nærmer sig en afslutning, og vi kan allerede nu lave nogle konklusioner efter dagens resultater. 

Med blot to spil tilbage for alle hold har både IG og G2 Esport sikret sig en plads til semifinalerne der finder sted fredag og lørdag. G2 kunne efter en sikker sejr tidligt på dagen glæde sig over en sikret semifinale, efter at de slog Flash Wolves uden de store problemer. G2 har tidligere i turneringen vist flot spil, samt mange innovative picks som eksempelvis Pyke toplane. 

Gruppespillets fjerde dag bød på blandet succes fra de vestlige hold, samt fortsat dominans fra IG der endnu ikke har tabt en kamp, og ligner et hold der er tæt på umulig at få skovlen under. I morgen har de chancen for at afslutte gruppespillet med en score på 10-0 hvilket ville være første gang i MSI historien. 

Dagens resultater og samlede stilling ser ud som følgende:I morgen skal de sidste kampe spilles, og de to sidste hold videre til semifinalen skal findes. Her er det især spændende for Team Liquid som ligger lige på grænsen på en fjerdeplads, med Flash Wolves blot ét win bag dem. Alt efter hvordan spillene forløber sig er der chance for tiebreakers

Følg med i morgen på Twitch hvor dagen starter ud kl. 12.00 med Team Liquid vs. SKT. 

Riot Games Twitch


364
PUBG
649 kr.
323
Paracon
999 kr.
567
Ny
449 kr.
432
Paracon
1099 kr.
335
Paracon
589 kr.