Henover weekenden fik vi overstået anden uge af NPL Phase 2. En frisk start følges normalt også af en hel del forandringer - faste seere vil måske have lagt mærke til, at NPL nu er fyldt med en masse nye navne. Mens vi fortsat kan nyde Tempo Storm, Cloud9 og Ghost Gaming's selskab, er det f.eks. et hold, der går under navnet Rumblers, som lige nu sidder på førstepladsen.

Så før vi snakker om resultaterne fra de første to uger, så lad os lige få styr på alle udskiftningerne - og de nye hold.

1. Cloud9 har skiftet Lobes ud med Hwinn - tidligere Spacestation Gaming spiller.

2. Spacestation Gaming går nu under navnet Pecadores - de samlede selv den tidligere Pittsburgh Knights spiller, Voxsic, op

3. Why Tempt Fate spiller nu under Spacestation Gaming's banner, hvor de har skiftet Hypoc ud med Jsank, efter førstnævnte valgte at træde tilbage og fokusere på sin rolle som content creator for OpTic Gaming - og nu som caster og on-air talent for PUBG events. Jsank skiftede fra Oxymoron.

4. Oxymoron er samtidig blevet samlet op af Bluemartini Gaming. De har tilføjet CarbonxYz til mandskabet - han spillede før for Denial Esport.

5. Denial Esport spiller nu som Excelerate Gaming, med Trevor som den nye fjerde mand. Trevor blev scoutet på et Contenders hold.

5. Smoking Aces blev samlet op af Denial Esport i stedet. Holdet skiftede CherryPoppins - der nu spiller for Simplicity - ud med Shuhroo, der før spillede for Vicious Gaming.

6. Den tidligere Cloud9 spiller Lobes, blev samlet op af Simplicity kort før start af fase 2.

7. Endemic Esports har tilføjet Relo, der før var på Lowkey Esports.

8. Dylhero trak sig tilbage fra professionel PUBG, hvilket efterlod en åben plads hos eUnited. Denne blev fyldt af Stab, der før spillede for Overconfident. Det betyder at vi nu har to danske spillere i NPL: Stab og BALLOC på Ghost Gaming.

9. Moustache Dave går nu under navnet The Rumblers. Holdet har hentet Waldo, der erstatter CAD3N. CAD3N selv er flyttet til Wildcard Gaming.

10. Wildcard Gaming skiftede australske Xtreme2g ud, da de fik mulighed for at hente CAD3N

11. Ghost Gaming, PlayerOne Esports, de forsvarende mestre fra Tempo Storm, Team Envy og Shoot To Kill (nu Lazarus) vender alle tilbage med de samme spillere. '´


To uger inde i phase 2 kan man også tydeligt se hvordan de mange udskiftninger - og generelle forandringer - har 

påvirket ranglisten. Dominerende hold som Tempo Storm og Cloud 9, befinder sig nu længere nede - faktisk uden for top fem.
Det har banet vej for et nyt hold, The Rumblers. Holdet - der under phase 1, gik under navnet Moustache Dave - kommer direkte fra NPL Contenders. De havde absolut ingen problemer med at vinde andendivisionen, og det ligner at de har præcis samme plan nu hvor de er rykket op.

Samtidig har BALLOC og Ghost Gaming haft en solid start på phase 2, hvor de befinder sig på en samlet syvendeplads efter de første 16 kampe. Forud for tredje uge af NPL, der starter på lørdag, er stillingen som du kan se på billedet til højre.

Det vil fortsat være ligesom det var under fase 1, hvor de seks dårligste hold i divisionen skal ud i nedrykningskampe når de fem uger er gået.
Imellem tredje og fjerde uge vil der endnu en gang blive afholdet et NPL Royale. Det er hvad man vil betegne som en række opvisningskampe, der giver spillerne et pusterum - og ekstra underholdning til fans. Kampene tæller nemlig ikke i forhold til den samlede stilling, så generelt sørger holdene for at have det sjovt og for at gøre weekenden til en opvisning helt for sig selv. 

Alle NPL kampe kan ses LIVE lige her, når de spiller hver fredag og lørdag nat.