BLAST Pro Series Madrid er til aften blevet afgjort, og det blev en finale mellem danske Astralis og finske ENCE

Astralis tabte i det indledende gruppespil til netop ENCE, og det lignede derfor at der var en spændende finale i vente. 


Astralis 0-2 ENCE 

Første map bød på Nuke, valgt af Astralis. Et map Astralis ikke havde tabt på 31 kampe i streg, på LAN. Det bliver ENCE der får den klart bedste start og vinder første halvleg 11-4. Et presset Astralis mandskab går ud i anden halvleg, og er tættere end nogensinde på at miste deres winning-streak. Tabet bliver også en realitet efter at ENCE lukker kampen 16-9, og ødelægger den rekordlange streak. 

Andet map var på Train, hvor Astralis var tvunget til at oppe deres spil for en chance. Det bliver også danskerne der kommer bedst fra start og vinder første halvleg snævert 8-7. I anden halvleg kommer danskerne bedst fra start, men ENCE begynder så småt at hale ind igen på den stærke CT-side. Efter 20 runder står det helt lige 10-10. ENCE fortsætter deres stærke spil og viser at de på dagen er det bedre hold. Kampen  ender med en finsk sejr på 16-13.


Dette konkluderer BLAST Pro Series Madrid. Den næste BLAST turnering bliver i Los Angeles, og finder sted d. 12-13 Juli.