Blast Pro Series Madrid er skudt i gang, og de to første runder af det indledende spil er afgjort. Dagen i dag bød på to kampe fra hvert hold, inden den store dag i morgen, hvor de sidste tre runder og finalen bliver spillet. 

Med danske øjne har vi til turneringen Astralis med, samt CajunB fra Cloud 9. 

I sær Astralis har i denne turnering en masse at bevise efter at de til sidste Blast Pro Series røg ud med et brag, og skuffede massivt for første gang længe. 


Runde 1

Astralis 16-8 NiP

Astralis starter turneringen ud på Dust2, i mod svenske NiP. En kamp som danskerne er storfavoritter til inden start, og det er også dem der vinder første halvleg med 9-6. I anden halvleg fortsætter Astralis som det klart bedste hold, og lukker kampen sikkert 16-8.


Runde 2

Astralis 16-7 Giants

Dagens anden og sidste kamp var for danskerne på papiret den nemmeste kamp i turneringen. Giants kvalificerede sig tidligere på dagen til turneringen via den lokale kvalifikation, hvor de overraskende slog Movistar Riders og sikrede sig en plads. Giants er på HLTVs rangliste, nr. 99, og burde på papiret være en nem sag for verdens bedste hold. 

Kampen blev spillet på Nuke, og Giants skulle derfor prøve at udfordre Astralis kæmpe winning-streak på mappet. Til alles overraskelse er det Giants der kommer klart bedst fra start, og spiller sig til en føring på 4-0 før danskerne kommer i gang. Herefter får danskerne fat, og vinder første halvleg 9-6. I anden halvleg skruer Astralis op for tempoet, som vi kender dem, og vinder kampen 16-7.


Astralis går som det eneste hold ubesejret, hvor alle andre hold, ud over Giants, ender dagen 1-1. Alt kan derfor stadig ske i morgen. 

I morgen spilles de sidste indledende runder, samt finalen. Det bliver derfor en lang dag som allerede starter fra kl. 15.00. Finalen forventes at starte kl. 20.00, og bliver forhåbentlig med dansk deltagelse. 

Følg med på Twitch samt TV2 Zulu. 

BLAST Pro Twitch


1154
Nordic
1489 kr.
881
Nordic
1599 kr.
203
gg
100 kr.
704
Nordic
699 kr.
192
x-bet.co
100 kr.