Astralis er som det sidste danske hold kommet i gang til ESL Pro League, hvor de spiller i gruppe D om en direkte plads til ESL Pro League finalen. Danskerne skulle i dag op imod franske ex-3DMAX

Tidligere i aftes spillede den anden halvdel af gruppen, nemlig Hellraiser og BIG imod hinanden, hvor det nye Hellraisers mandskab endte med at lave et flot comeback og tog de tre point. 


Astralis 2-0 ex-3DMAX

Aftenens kamp startede ud på Mirage, valgt af ex-3DMAX. Et map hvor de danske drenge kommer skidt fra start, og er efter kort tid bagud med 3-0. Uden synlig nervøsitet spiller Astralis sig varme, og vinder første halvleg 9-6. I anden halvleg er der intet der kan stoppe det danske tog, og Astralis vinder 16-6, efter at vinde syv runder i træk. 

Andet map bød på Nuke, som Astralis stadig er ubesejret på længe. Et map hvor franskmændene på papiret skulle stå tidligt op for at udfordre. Det bliver en rodet start for begge hold, og på trods af en dårlig start får Astralis kæmpet sig til en snæver føring på 8-7 ved pausen. I anden halvleg får Astralis fat på den stærke CT-side, og vinder 16-7. 


Astralis spiller næste runde i morgen imod Hellraisers fra kl. 18.20, og kan følges på Twitch. 

ESL Pro League Twitch