Ud over Counter Strike har der også været en masse League of Legends til Copenhagen Games, heriblandt Red Bulls 1v1 turnering, hvor den danske kvalifikation er blevet afgjort, og der er fundet en dansk repræsentant der til december skal til Sao Paulo og kæmpe om at blive den bedste 1v1 spiller. 

I Danmark er der i alt blevet spillet fire indledende kvalifikationer, tre online og én offline til Copenhagen Games. Den første kvalifikation startede tilbage i Marts, og flere hundrede håbefulde deltagere er nu blevet til én. 

Se hele play-off delens bracket lige her:



Efter en lang kvalifikation og play-off del blev det Den Voksne og Scuffed der endte i finalen, som skulle afgøres i en bo3. 


Den Voksne 2-0 Scuffed

Game 1: Caitlyn vs. Caitlyn

Første kamp blev en mirror match, og bød på to gange Caitlyn. En champion der igennem turneringen er spillet flere gange, og med stor succes med Grasp runen. Game 1 bliver en forventet farm kamp, hvor Den Voksne får fuld kontrol helt fra start. Med gode trades spiller Den Voksne sig til en føring på farm, og rammer som den første de afgørende 100 minions. 

Game 2: Karma vs. Karma

Andet game bød på endnu et mirror matchup, denne gang med aery runen på begge spillere. Det lignede igen en farming kamp, dog med mange trades mellem hinanden frem og tilbage. Med næsten dødt løb langt inde i kampen bliver det i sidste ende Den Voksne der når 100 minions, på et hængende hår. 


Den internationale Red Bull One hovedturnering kan følges fra December i år.