Den sidste dag til Copenhagen Games er påbegyndt, og den første semifinale til main eventet er afgjort. Dagens første kamp bød på hjemmeholdet Tricked imod russiske ForZe. Tricked var ved dagens start det eneste danske hold tilbage i turneringen, og derfor det eneste håb på dansk deltagelse i finalen. 

Desværre for Tricked var ForZe brandvarme, og går som det første hold i finalen. 

Ud over de fire semifinale hold blev 5-8 pladsen også afgjort igår, og indtil videre ser fordelingen af penge ud som følgende, hvor Tricked indtager 3-4 pladsen, og går hjem med 65.000,-



Tricked 0-2 ForZe

Kampen startede på Inferno, valgt af ForZe. Her kommer ForZe flyvende fra start, og kommer op og føre 6-0. Danskerne begynder derefter at blive lidt mere varme, og får reduceret halvlegen så de kun taber 10-5. I anden halvleg kan Tricked stadig ikke få overtaget, og taber 16-7.

Anden kamp, på Dust2, er det igen ForZe der kommer bedst fra start. ForZe vinder første halvleg 10-5, og sætter hjemmeholdet under maksimalt pres. I anden halvleg svare Tricked igen med en god pistolrunde, men derefter får ForZe virkelig fat og vinder 6 runder i træk. ForZe vinder andet map 16-7.


Med den første finalist fundet mangler der nu én semifinale tilbage, der starter kl. 15.00. Kampen kan følges på Twitch. 

Copenhagen Games Twitch