Heroic skulle igen idag i ilden til ESL Pro League, hvor de spiller deres indledende gruppe. Igår mødte de NiP i deres første kamp, hvor de desværre måtte gå hjem med et nederlag, på trods af en hæderlig præstation. 

I dag ventede der en endnu større opgave, nemlig FaZe, der så sent som i weekenden vandt Blast Pro Series Miami, hvor de blandt andet vandt over Astralis. 

En sejr var idag nødvendig for Heroic hvis første pladsen i gruppen stadig skulle være en mulighed. 


Heroic 1-2 FaZe

Kampen startede ud på Overpass, valgt af Heroic. Et map hvor FaZe kommer stærkest fra start og vinder første halvleg 9-6. I anden halvleg tager FaZe for alvor fat, og vinder de første fem runder i streg. Med så stor en føring lukker for det rutinerede FaZe mandskab kampen, og de vinder 16-8. 

Andet map var på Dust2, hvor Heroic kommer bedre med i kampen. På trods af en god FaZe start, kommer Heroic op at føre 8-7 ved halvleg. I anden halvleg fortsætter Heroic det gode spil, og kommer foran med hele 14-8, hvilket er nok til at lukke kampen 16-11. 

Kampen skulle afgøres på Mirage. Ligesom igår får Heroic en sløv start på det afgørende map, og kommer fra start langt bagud. Første halvleg vinder FaZe 9-6. I anden halvleg fortsætter FaZe det gode spil og lukker kampen 16-8.


I morgen skal Heroic ud i deres sidste gruppe kamp, hvor de møder Devils One, som på papiret er det svageste hold i gruppen. Følg med på Twitch fra kl. 22.00. 

ESL Pro League Twitch


192
x-bet.co
100 kr.
203
gg
100 kr.
882
Nordic
1599 kr.
1157
Nordic
1489 kr.
704
Nordic
699 kr.