Gruppe B i ESL Pro Leagues indledende spil blev i aftes påbegyndt, og med dansk deltagelse fra Heroic. I en gruppe med både FaZe, NiP og Devils One skal Heroic i den kommende uge spille om en direkte plads videre til ESL Pro League finale eventet. 

Heoric startede ud med at skulle møde NiP, der på det seneste har været meget svingende. Heroic derimod har for nyligt spillet rigtig godt, og havde inden igår vundet deres seneste 8 kampe. Det skulle dog vise sig at NiP, der ligger nr. 8 på HLTV's rankliste, var for stor en mundfuld.


Heroic 1-2 NiP

Første map var på Nuke, valgt af Heroic. Det dansk/svenske mandskab fik sig en sløv start, og kunne slet ikke få fat på T-siden. Dette førte til at svenskerne kunne gå til pause med en føring på 10-5. I anden halvleg fik Heroic lidt bedre fat, men det blev aldrig nok til for alvor at komme tilbage i kampen. Heroic taber første map 16-11. 

Andet map, Train, blev igen en hård opgave for Heroic. På trods af en god start, hvor de formår at komme foran, falder korthuset sammen, og NiP vinder første halvleg 9-6, på den ellers svage T-side. I anden halvleg kommer Heroic tilbage i kampen, og udligner til 10-10. Mange utrolig tætte runder følger, og det bliver så tæt at kampen ender 15-15 og vi skal i overtid.

I overtiden fortsætter Heroic det gode spil, og især på CT-siden får de virkelig fat. Heroic vinder andet map 19-17, og fører serien ud i tredje og afgørende map. 

Kampen skulle afgøres på Mirage som begge hold har omkring 50% winrate på de seneste tre måneder. Der var derfor spænding til det sidste, i en fuldstændig uforudsigelig kamp. Det bliver dog for tredje gang i streg svenske NiP der kommer bedst fra start, og tager tidligt føringen med en solid margin. NiP vinder første halvleg 12-3 på dominerende vis. Den store føring bliver for meget for Heroic, der på trods af flere gode runder taber 16-10.


I aften skal Heroic igen i kamp, denne gang imod formstærke FaZe der i weekenden vandt Blast Pro Series Miami

Følg kampen på Twitch fra kl. 18.20. 

ESL Pro League Twitch


704
Nordic
699 kr.
882
Nordic
1599 kr.
1157
Nordic
1489 kr.
203
gg
100 kr.
192
x-bet.co
100 kr.